Nisam siguran koliko ti se isplati. Prvo pogledaj imaš li dostupne sve driver-e za svoj hardware za win x64, jer, naravno, driver-i iz običnih XP-a ne rade. Drugo, vidim da imaš 1GB RAM-a, što je za x64, recimo to tako, minimum. ako se odlučiš na bolju grafu, pa upališ brdo efekata u igricama, manjak memorije će ti u tom slučaju biti evidentan (vjerovao ili ne). WinXP x64 su žderači memorije. Ja na stroju iz siga imam obične XP-e, jer sam skužio da x64 šteka u nekim igrama (kad već imam mrcinu od grafičke, želim upaliti sve dostupne efekte), dok obični XP radi sasvim OK. S druge strane, na Turion64 laptopu vrtim x64, jer ne radim ništa što ždere puno memorije (čitaj - ne igram se i ne koristim ga za software development), pa ih držim jer mi je svejedno. Plus, koristim Firefox za x64 (Deer Park Alpha 2 koji je dosta spor u startanju, ali radi OK), skinio sam xvid 64-bitni codec, 64-bitni lame i još nekoliko sitnica.
Mislim da ti do izlaska Viste nije potrebna ta avantura. S drugr strane, ako voliš isprobavati razne verzije Windowsa i ako ti to pruža neku satisfakciju - go ahead.