Citiraj:
Autor Deamon101
Ovdje su neke prijetnje, tužbe, padovi kroz prozor...ok.
ontopic, ali onda se i ostavljam teme jer nije mi baš ugodno ovdje više pisati.
Čitam da u UK dnevno je trenutno prosjek 30 uhićenih zbog tweeta, meme-a ili komentara na internetu. Za EU ne znam kakve su brojke, ali sigurno su u porastu.
|
Citiraj:
Autor kopija
Sramotno je da ljudi neznaju da moraju maskirati svoj IP prije nego pozovu na mržnju i nasilje prema bližnjima.
|
Decki sad ga zbilja trollate nemozete biti tako tvrdoglavo provokantni.
Citiraj:
Budimo zahvalni budalama. Da ih nije bilo, mi ostali ne bismo uspjeli.
Mark Twain
|
----------------------------------------
Citiraj:
Autor Night
Tema sigurnosti i privatnosti u današnje vrijeme zaslužuje puno više pažnje, IMHO bi trebala postojati sekcija foruma gdje bi se bavilo time i gdje bi se moglo raditi odvojene threadove/teme, ovako imamo jednu temu gdje idu zanimljivi linkovi i onda se to pretvori u raspravu i svađu pa se izgubi glavna nit.
|
Slazem se. No opet bi zavrsilo svadom zbog drukcijeg kuta gledanja i nemogucnosti shvacanja druge strane kao kod kolege Daemona. Nemozemo biti samo kobile koje gledaju u jednom pravcu. Dok se jos dezurni troll foruma prikljuci onda fakat nema smisla dalje diskutirati dalje. A ako modovi dopustaju tak nekaj onda se zbilja pitam dali se i dalje vrijedi zivcirat i trosit vrijeme na ovom, nekad tehnickom forumu za sve koje zanima sve vezani uz IT i racunala.
Kaj se mene tice moze lock teme ovo ne vodi nikuda. Pokusavam biti objektivan i nepristran u svim objavama ali dok imas ovakve sugovornike - bas i nejde.