Tema: Automobili
View Single Post
Staro Danas, 08:55   #83119
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Kinezi > SUV > vise prostora za baterije? Iskreno s obzirom na trenutno stanje trzista i moje godiste proizvodnje mislim da cu ipak radije neki manji SUV nego klasicnu limuzinu, hebiga shebana kicma i debela guzica bolje pasu u poviseni SUV, makar one manje (CX-30/C-HR). No s obzirom na novi deal izmedu Amerike i EU , ono sto danas smatramo SUV jos ce izgledat ko ficeki pokraj americkih kamiona:

Citiraj:
EU i SAD dogovorili su međusobno priznavanje automobilskih standarda, čime bi vozila mogla prelaziti Atlantik bez dodatne homologacije. SAD smanjuje carinu na europske aute na 15 %, no kritičari upozoravaju da bi dogovor ugrozio sigurnost i okolišne standarde EU-a. Organizacije poput ETSC-a i T&E-a upozoravaju na porast nesreća, CO₂ emisija i opasnost od masovnog uvoza američkih pick-upova i SUV-ova, koje nazivaju prijetnjom sigurnosti pješaka i biciklista. Sporazum još mora odobriti Europski parlament i vlade članica. Revija HAK