Jučer, 13:37
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Autor Promo
Kod mene je PC preko 10 godina skopcan na TV tako da su sve igre "leći na kauč i igrati". Ne znam sto su toliko PC gameri konzervativni pa ne zele spajat PC na TV i igrat controllerom.
Kako sam naucio igat FPS sa istim, ne mozes me puskom natjerati sad da nesto igram na PC-u za stolom. Tv spojen HDMI optikom, 120 Hz 4K pa su i konzola i PC sada "couch gaming".
Sto se tice cijene PC v konzola. Davno je konzola prestala biti mnogo jeftinija platforma. Od placanja pretplate samo za onlajn gdje ti trpaju igre koje te ne interesuju, preskupih igara koje i da dalje drze visoku cijenu i nakon 5 godina. Do, i dalje, limitirane platfrome gdje fali indie alternative kojih imas more na steamu. Mislim da mi je bolji katalog sa free EPIC igrama nego PSN acc katalog.
Opet, mislim da je konzola jeftinija rad ciklusa od 7+ godina. Kupi jednom i vozi. Ali kada zadjes u periferiju i spomenute cijene igara, tu je to manje vise isto. A ima nas entuzijasta za simulacije, ili entuzijasti za VR, sto jednostavno ne postoji na konzolama.
|
Isto tak PC i TV odavno. Kaj se tiče konzole ne vidim baš da ću popušti sa budućim XBXom i game passom, igre uopće ne namjeravam kupivati
|
|
|