View Single Post
Staro Danas, 12:23   #2624
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Datum registracije: Jun 2024
Imam istu situaciju samo je meni radna soba sa racunarom, sim rigom itd, nesto blize pa sam uspio spojit TV sa 15m optikom. Imam aktivni USB kabl od 15m i sakrio sam ga ispod kauca. Dal prikljucit risiver na njega ili direktno neku USB periferiju. Sto se tice rezolucije, slazem se ali danas osim sto mozes sve preko DLSS-a optimizirati. Igre na konzoli izgledaju mutnije nego 1440p preko PC-a. BF6 je meni katastrofa. Pisao sam na temi. A ima nas sim racera koji imaju TV metar od sebe, 55", slika im je 1440p i nemaju problema. E sad jedino da nije od TV podesavanja, navikavanaj ili sta vec. Meni je konzola za multiplayer jer je isti mrtav na PCu radi citera. I tako raje kak okolega kaze s kojom sam se ganjao na GT7. Ali na zalost konzola niej vise plug and play, ne razmisljaj o nicemu narednih par godina.. kupu disk, odigraj, preprodaj... kao sto je nekad bila.

Gemmy
Sve to stoji oko cijene PCa ali dosta modernih ljudi ima radi PC kod kuce. Nije to doslovno upgrade od nule. Ja imam srecu da imam boliji PC radi posla. Bio gamer ili ne, grafa bi mi bila ista. Ali nije ono, niko niko nema PC vec od nule baci 1500€ dok je konzola samo 500€. Najvise je PC gaming unazadio sa cijenom cripto, a sada i AI.