Tema: Automobili
View Single Post
Staro Jučer, 16:11   #82944
Darko150
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2017
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Jeste li mozda primjetili tokom voznje po autoputu kada ima puno mutavih turista da se znaju stvarati cepovi bez ikakvog smislenog razloga? Ono sto sam primjetio je da ima veze sa Google Mapsima i prijavama zakrcenja prometa (crveno na karti)...

Znaci, vozis, vozis, i Google ti dojavi da je ispred tebe kolona i da stoji... I naravno, usporavas, dolazis do kolone koja stoji, lagano se kreces, i onda shvatis da nema smisla da je tamo kolona jer se bas nista nije desilo... A kolona je nastala jer je njih 200 ispred tebe slusalo Google Maps i usporavalo jer je tamo 'kolona', koje zapravo uopce ne bi trebalo biti...

Ovo sam vidio vec dosta puta kada su guzve na autoputevima kod nas... Fenomen samo takav, bas se vidi da ljudi malo previse slusaju i gledaju u te glupave mape... Jucer smo isli iz Dalmacije za Rijeku i skoro sam imao sudar (zapravo skoro lancani jer se i lik iza mene skoro zabio u mene) imao pred tunelom nekim... Onako, moras kocit sa 130km/h na 0km/h jer kreteni stoje u koloni, prosli onda tunel - nema nicega, sve cisto... Neko je malo prerevno slusao Google Maps... :/

Poanta price - turisti su idioti...
Bože....
Darko150 je offline   Reply With Quote