View Single Post
Staro 08.08.2025., 14:20   #415
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Iskreno što se tice performansa ja sam ugodno iznenađen. ( Ocekivao samo BF4 beta crap show ).

Sa mojom zastarjelom konfom ( 1700x, 16GB ram i RTX 3080 ) ovo radi zacuđujuce dobro.

Imam nekad FPS drop ili lagg stutter (Starlink) al sve u svemu na 2k sa mislim preset High ja ugodno iznenađen.

A ostalo...

Ovo bez server browsera je mentalno ograniceno i znaci maksimalno se umanjuje ikakva sansa da nas npr 8 igra na istom serveru.

Vozila su mi malo "plasticna", bome nema nikakvo vozilo osjecaj težine BC2 i malo ublazeni na BF3.

Tenk je lopta za napucavanje.

IFV je okay i sviđa mi se zvuk i sve. Al prebacivanjem iz unutarnje na vanjsku kameru i vice - versa me ulovi mucnina kod rotacije kupole...

Dodani su neki "aim" asistentni... WTF:..

To su konzolaške fore.

Za sad mape su ~okayish al nista po mom ukusu, em su male, nema trunke zelenila, sistem deploya vozila katastrofa.. Ovo je vise COD sa dodatkom koje budale u nekom vozilu.

Gunplay je lagan, citaj noob friendly ( Meni koji nisam FPS igrao desetljece lagano legne, recoil skoro nema) to je sve na default postavkama.

Nema kliktanja zastavice kad se uzima, time ne dobivam zvucni feedback na koji sam navikao iz starijih BFa. ( Htio napisati diže al bolje ne )

Destrukcija mi je nekad nejasna. Al ima i nekih "fora" koje ce brzo dosaditi, npr kad pucas u pecnicu, na njoj prvo curi plin i onda explodira...

Klase... ne dopada mi se ideja tih novih klasa vezano za oruzja i dostupnost istih.

I finale.
Može me razapeti ko zeli, al to nije nasljednik BF4 a jos dalje BF3. Na zalost nas su sa tolikim smecem preplavili da nam je sad BF6 ponovna revolucija iako nije.

Helikoptere ne zelim komentirati, nisam ih probao.

Jos jedna igra kratkog leta s visokim hypom.