Citiraj:
Autor OuttaControl
Eh.... imam 5g internet u turistickom mjestu, limitiran na 1TB, pala mi je brzina sa 200mbps na 50mpbs, a nemam se ni kome zalit jer je wireless. Bar mi je teze potrosit taj 1 TB. Paricu od 18 megabita mi nisu popravili od 31.3....
|
50mbit je fenomenalno po ljeti. Ja sam prije 10 godina dok sam cekao slobodnu paricu dobijao 1/1 do 01.10 svako ljeto. Mreza kao u kvaru,onda sam na kiosku uzeo za probu oko 10-11€ flat data card za turiste i dobio brzinu 30-40 bez problema preko 4g. Laže selo lažu ljudi,a najviše operateri.
Meni teta agent nudi na Telemach na HT optici max trio 35.90 kao na stranici ali ako zelim samo net 27.90. Pitam zasto trio ide 35.90 kao na webu,a samo net 27.90 a na webu 22.90 . Kaze to je samo za korisnike nase telemach linije. Pitao sam gdje pise na webu,kaze da ne pise

. Onda pitam agenta kako da potpisem s vama 2 godine,kad me lažete već u startu, agent kaze nije laž nego ne piše

. Vuče me samo tih 1gb/500mbit, jeftinije nego kod tcoma,ali su đubrad,tcom ti bar kaze u lice da su najskuplji i bok. Ovi su kao oni što ljeti šetaju po trgovinama i prodaju "majkemi" original parfeme direkt iz tvornice. Više cijenim onoga koji ti dođe na posao prodat parfem i kaže majkemi nisam maznuo kod nas