Tema: Automobili
View Single Post
Staro 31.07.2025., 11:31   #82550
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
... To ti je ono kad daš pare, a da ne kupiš sranje. Ali ok jasno mi je da to tebi nije poznato. Ipak si kupio korejskog kadeta.
A gle, ja sam barem dobio conti ljetne gume sa kolima za razliku od ChangSlang guma na vasim svabskim poluproizvodima, stas

Iskreno, cisto sumnjam da ce ti miselinke biti trajnije, jednostavno ti tezina Suvaga ubije te gume, tj smanji im trajnost. Tako da sam sada na dva seta guma, conti zimske i conti ljetne.
Na kraju krajeva mislim da bi s obzirom na nedostatak snjega i leda, cak furao ljetne cijele godine da sam u rvackoj. Ovdje nesmijem jer ce mi ako dodje do bilo kakvog sranja kasko i obavezno odjebati policu.

Ono sto me fascinira zapravo je i sama promjena guma, kako sada imam samo jedan set felgi, mijenjam gume i to veselje me dodje 60 eura u Zegeju. Ono jebote 450 kuna po starom samo za promjenu, lebac ti jebem. To sam zapravo htio izbjeci sa kupnjom all season guma ali ono nije mi neka usteda ako vec nakon 2-3 sezone moram kupovati nove gume. Ovako mi s obzirom da su premium gume i ljetne i zimske traju sigurno 5-6 godina jer ne radim puno kilometara....
Master_Hrc je offline   Reply With Quote