Citiraj:
Autor De5tr0yer
Trabunjanje je zaključivati o marki i modelu na temelju guma koje su isporučene na autu; ili uspoređivati staro i novo; ili pak uspoređivat gume drugih karakteristika.
Ono što sam htio reći je da tvoj prvotni navod ne znači apsolutno ništa. Nit si napisao model gume, niti DOT, niti definirao je li to prva isporuka gume.
Tebi je super, to je bitno.
Iduće sezone zamijeni te gume za bilo koju drugu marku u istoj klasi i imat ćeš isti a-ha efekt. 
|
Jel ti mene sad jebeš ili koji vrag? Zapravo neznam zakaj se uopce nerviram u 8 ujutro i idem se objašnjavat, al eto....možda treći put upali.
Ajd još jednom pročitaj kaj sam napisao.
"Meni je Twingo došao sa Mišelin Primacy 4 i nakon jedne sezone sam ih maknuo s auta i stavio Kumho"
Znači da prevedem - auto je došao iz tvornica sa Mišelin Primacy 4 i nakon jedne sezone ilitiga jednog ljeta sam ih maknuo jer su bile apsolutna katastrofa po kiši i auto je klizao na sve strane.
Vidi vraga, na zimskim Conticama se nije klizao, na Kumho koje sam stavio se nije klizao...jednostavno taj Primacy 4 na Twingu ne funkcionira....dal je do zadnjeg pogona i hrpe momenta ili neznam ti čega, ali nisu dobra kombinacija.
Jel jasnije?