View Single Post
Staro Jučer, 23:08   #4372
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Prebaciti/otpustiti xyz ljudi s besplodnog pet projekta je tebi u rangu gasenja redundantnih benefita poput banane i jabuke?

Odnosno, kako bi se reklo, reci mi da imas nula iskustva s vodjenjem trgovackog drustva bez da mi kazes da imas nula iskustva s vodjenjem trgovackog drustva.
Lako za mene, jer vidimo iz aktualne situacije da nitko u Intelu posljednjih godina ne zna voditi to velebno trgovačko društvo, pošto su uspjeli sjebati sve kaj su mogli, dok sam ovaj nebitan Clear Linux izjednačil s podjednako nevažnim voćem po kuhinjama, kad su došli u potez očajnika fazu, pa se više uopće ne bira kaj se gasi i tko dobiva otkaz uz vječnu rotaciju direktora. Spomenul sam u jednom od prijašnjih postova kak su "sigurno ušparali milijune" na tom prokletom Clear Linuxu, a onda dođe direktor i veli - jebiga nismo, ali sljedeća godina je ključna s njim ili bez njega.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5
The Exiled je online   Reply With Quote