Citiraj:
Autor Thermaltake
Ali oni to nisu nigdje napisali ni pod ugovorom niti na njihovoj stranici išta o tome piše. Istina je da HAKOM tako kaže, ali ne znam da li tu ulazi i Telemach optika.
Meni nije normalno da sam imao stalno ~2300Mbps brzinu i sad odjednom ne mogu više dobiti niti 2000Mbps kad mjerim...
Naravno i to ne mislim u igricama, nego tamo di je potrebno tj. di sam prije imao isti uvijek ping sad je veći za 2-3ms.
|
Napisali su oni sve u ugovoru koji očigledno nisi pročitao s razumijevanjem. Piše ti brzina 2Gbit ili (u 99% slučajeva) DO 2Gbit. I da, to ti je potpuno normalno.
To što su oni tebi isporučivali veću brzinu bio je ili neki glitch kod njih ili u routeru (kao i što tu ekipa spominje da ima slabiji paket 1/1Gbit a trebali bi imati 1/500), a ti si uredno mogao prijaviti da ti je brzina veća nego ugovorena (ali naravno da nisi) i apsolutno ne vidim sada razlog za ikakvo prigovaranje osim kaj ćeš bzvze gubiti svoje vrijeme i od djelatnika koji će morati reagirati na prigovor.
To što želiš još veće brzine možeš dobiti samo kao poslovni korisnik, ali ćeš to i platiti.
Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk