View Single Post
Staro 27.07.2025., 12:17   #1294
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Žalio sam im se na mail pa su mi neke bajke počeli prodavat ko da sam debil...usrani ISPovci.
Napisao sam im nakon par izmijenjenih mailova sa screenshotovima iz speedtest-a imam sve logove točno od kad mi je tehničar zamijenio router mi je brzina pala za cca 350Mbps(koju bome osjetim kada uploudam plus i ping je nešto lošiji za 2-3ms isto se osjeti) i da sam nezadovoljan sa brzinom koju im dodatno plaćam.

Ovo je počelo biti bezobrazno u stilu A1 sad, šta nisam očekivao da ću dobiti takav tretman od Telemach-a. Te sam im postavio upit da li su to namjerno napravili jer sam na početku bio novi korisnik pa kao evo mu, a sad kad sam se žalio na probleme koji nisu bili bezvezni i šta je najbolje nije bilo uopće do mene nego je do njih i šitne opreme koju dijele i loše napravljenog firmware-a za njihove routere i ostalog. Odgovorili su da su proslijedili na drugostupanjsku obradu Povjerenstvu za reklamacije korisnika.
Poprilično sam siguran da će me i oni odkantat, pa eto samo za nove korisnike, a i stare da znate šta vas čeka dumpanje brzine u stilu A1 te nakon toga se prave grbavi i počnu sa nekim generičkim porukama koje nemaju uopće nikakvog smisla.

Sada mi brzina bude ~1950Mbps, više puta izmjereno i skoro nikada nije došla do 2Mbps, a koliko znam Telemach na optici nema od do fore. Pričao mi je tehničar kada smo testirali, da je sad to automatski da više ne riktaju ljudi brzinu, očito prije su stavljali namjerno malo više, sad su automatikom stavili točno do 2Gbps, samo šta nisu računali da neće nekim niti biti kao meni 2Gbps full koju im dodatno plaćam. Baš bezobrazno mislim već ako nude nešto neka isporuče u potpunosti ili neka stave ko A1 od do pa da se mogu ogradit, ovako nemaju nikakav izgovor.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 27.07.2025. u 12:33.
Thermaltake je offline   Reply With Quote