View Single Post
Staro 25.07.2025., 11:25   #23
Neo-ST
Premium
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
FixupXer mi ne zeli instalirati s gplaya, baci popup i ovu gresku/link pa vidi ako ti to sta znaci/pomaze:

Can't install FixupXer - URL Enhancer

Try again, and if it still doesn't work, see common ways to fix the problem

https://support.google.com/googlepla...TCesgpu9xdcnIA

Pixel 7, sve up-to-date
Hmm, ne bih znao.
Prije publisha svake verzije, Google pregleda apk i izbaci s koliko uređaja je app kompatibilan, a to određuje dostupnost na Google Playu. Drugim riječima, pisalo bi ti "not compatible with your device" ili tako nešto da ti mobitel nije podržan.

Scan Google Playa kaže da 20.555 uređaja podržava app, među njima su i Pixeli 7:

Sheldon također nema šta pametno reći, kaže da je vjerojatno neki problem sa tvojim uređajem i ponudio je klasična rješenja, pa probaj neko od njih, možda riješi problem:

1. Clear Google Play Store Cache
  • Settings → Apps → Google Play Store → Storage → Clear Cache
  • Also clear Google Play Services cache
  • (ja bih dodao da umjesto Clear Cache napraviš Clear Data, tako se cijeli Google Play resetira)

2. Update Google Play Store
  • Open Play Store → Profile icon → Settings → About → Update Play Store

3. Check Storage Space
  • Settings → Storage
  • Ensure at least 1GB free space

4. Check Date & Time
  • Settings → System → Date & time
  • Enable "Set time automatically"

Ako ništa od toga ne pomogne, probaj instalirati apk direktno sa Githuba ili sa F-Droida, pa javi.

Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Krenuo čitati, ostala u tabu, drugi dan sve nestade. Ima li smisla držati tab otvorenim i pročitati prva 3 posta u miru ili će opet nestati?
A da, sorry, Sheldon je nadrobio neke gluposti u onaj odgovor i čak u par navrata napisao malo previše uvredljive izjave, pa dok sam sve to pročitao i korigirao, morao sam uploadat novi gist, a ti si očito uletio baš u tom procesu
Ne znam šta mu je došlo, inače je cool i profesionalan.

Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 25.07.2025. u 11:30.
Neo-ST je offline   Reply With Quote