View Single Post
Staro 24.07.2025., 19:27   #192
Neo-ST
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ok, neke opservacije i osobno mišljenje za sada:
  • Ovo je očito trailer isključivo za SP kampanju pa to treba uzeti u obzir
  • Iz tog razloga, dosta je pješadije prikazano (da privuku COD ekipu)
  • Multiplayer trailer/gameplay dolazi za 7 dana jer je to ipak glavni adut, pa ćemo onda dalje suditi
  • Vozila koja su u igri: avioni (dobro), helići (dobro), tenkovi (dobro), amfibije/plovila (iskreno zaboli me za njih ali bolje da ih ima nego nema), quadovi (ok). Valjda ih bude više u MP traileru
  • Destrukcija se čini malo bolja od dosadašnje
  • Scena na 1:05 me ovlažila. C'mon, pa doslovno vam govore "evo vam novi BF3". Čak je cijela scena skoro kopirana iz BF3 trailera za SP misiju gdje se baza napada tenkovima
  • Neke stvari su dosta posudili iz BF3, npr. mape koje su u traileru dosta podsjećaju na: Gulf of Oman (super), Kharg Island (super), Alborz Mountains (super), Metro (bljuv)
  • Mape izgledaju prilično BF-ovski, barem po ovome malo šta sam vidio (setting, boja, otvorenost, itd.) - odlično
  • Rešetanje iz Blackhawka po krovovima zgrada u Singleplayeru je opet poruka - evo vam nešto iz BFBC2 (doslovno kopija misije iz BFBC2 gdje kao gunner rešetate po "teroristima")
  • AT4 mi se čini da ima comeback (fuck yeah! Vido gdje si? )
  • Noćni setting se vraća (samo SP ili MP, vidjet ćemo)
  • Efekti izgledaju odlično, trebat će dobra grafa

Sada od svega toga treba oduzeti njihovu sposobnost i običaj da nahajpaju svaku govno prije releasea...
Neo-ST je offline   Reply With Quote