Citiraj:
Autor LAcy
Dal' je u knjizi svaki član posade druge rase, lgbt i sl?
Njegova razmišljanja i u seriji su najbolji dio al' kad se prebaci radnja na posadu onda je gluma u Predstava Hamleta u Mrduši Donjoj puno bolja.
Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
|
Mislim da je, ali se LGBT baš i ne sjećam (pa oduvijek je bila ideja da se u svemir šalje općenito mješavina naroda i rasa...nevezano uz woke, a LGBT....ma možda i ima, ali se baš ne mogu sjetit), mijenja mu se ekipa iz priče u priču, da ne spojlam previše. Može biti da sam stvarno oguglao na woke govnarije, ali knjiga ("knjige" zapravo jer je svaka priča pisana druge godine, ali su baš kratke) ima odlične ocjene na goodreadsu i sa razlogom, barem meni.
Ugl sam vj prestao pimjećivati osim ako mi se baš jako nabija na nos.
To me uvijek podsjeti na filmove kada sam bio mulac...glavna fora je bila da glavni lik taman prestaje pušit jer je štetno za zdravlje i da živi u preuređenom skladištu jer je to baš cool i slične gluposti. Očito svako doba ima nešto što ti gura na silu....imalo smisla ili ne....
Kad smo kod toga, sjetim se da sam ostao paf kada smo s nećakinjom išli u kino gledati Strange World i kada je glavni muški lik krenuo sa spikom da ne zna kako da priđe dečku iz razreda ili mu je bio samo frend, nebitno...nema više odlaska u kino na slijepo.