Citiraj:
Autor Mario92
Išel sam se voziti ovak bezveze za gušt, i skrenem na cestu, stisnem gas a auto usporava
Izgubil sam rikverc i parne brzine, tak da je jedna getriba otišla dok sam s drugom se nekak dogegao do doma. Nisam skužil proklizavanje lamele tak da mislim da nije otišla skroz ali budemo vidli.
Ak nije lamela onda garancija pokriva, da. Poslal sam u KMAG fakture od servisa iz Njemačke od kud sam uvezel auto i sken servisne knjižice tak da ne bi trebalo biti problema s priznavanjem garancije. Ali opet, to je KMAG...
E sad, jel bi opet kupili isti auto? Apsolutno. Dobro, ne isti ko identičan, ali bi opet kupil Proceed GT
|
Čisto update ako itko bude trebal info - KMAG je prihvatil garanciju i popravak iako je auto uvoz. Kia Adria nema povezan sustav sa ostatkom civilizacije pa moraju autorizirati šasiju za nas a to im treba servisna knjižice, fakture za svaki taj servis, i sken prometne.
Sljedeći tjedan nadam se da budu krenuli raditi po autu kak se spada. Sreća je kaj ta autorizacija i upisivanje auta se radi samo jednom pa sljedeći put, iako se nadam da ne bu sljedećeg puta, ne budem imal problem i ovak čekati.