Citiraj:
Autor Nikky
Eto vidiš, malo zezanja i 1 € troška,
baš bi bilo šteta da si ga "bacio".
Jesi slučajno bacio oko na elektrolite (ima li koji napuhli / iscureni) ?
|
Svi djeluju na oko OK, ni jedan nije napuhan ili da je što curilo. Ovaj moj UT58D ih ne može mjeriti, ima opciju ali su mu valjda svi iznad limita.
Sadašnji moj LG 32" 4k monitor ima powerbrick na utikaču, to kad jednom ode nema popravka.
Imam LG televizor, sad je negdje punoljetan, već sam uz pomoć foruma i njega popravio, tamo bili elektroliti. Prvo ih je nakon 2 godine mijenjao Ecos gdje su garanciju priznali, onda nakon nekog vremena ja i sad su ti moji (iz Tevetrona) najdulje izdržali
Evo teme:
https://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3483885
Televizor još radi i gleda se svaki dan, radi bez problema, jedino ga muči ako se isključi iz struje i prebrzo uključi natrag, onda je "mrtav". Treba proći malo vremena. Vjerojatno opet elektrolit, a kad rikne vidjet ćemo što dalje. Realno bi majci trebao puno veći TV kako s godinama slabije vidi

a puno veći neće stati. Jedino što ovaj ima ogromne bezele za današnje doba i 37" su valjda i napustili kao mjeru.
Citiraj:
Autor c-shadow
Imao sam nedavno kvar 2 monitora u razmaku mjesec dana. Prvi star par mjeseci, pod garancijom (AOC 24G2SPU), išao na servis, dobio drugi model (AOC 24G4X) koji je krepao nakon mjesec dana. Reklamirao opet i dobio i 3. monitor, opet AOC 24G4X.
To je bilo prije mjesec dana, sad čekam kad će opet riknuti 
U oba slučaja krepao ekran, prvi put šarene horizontalne crte na dijelu ekrana, drugi puta vertikalne crte na cijelom ekranu.
Pretpostavljam da nije grafička mogla zeznuti nešto? 
Struja ne bi bila jer sve drugo radi ok.
|
Tako sam imao prije 15-ak godina show s grafičkim karticama, čak ništa posebno kartica, obična office, dobije šarene crte (memorija), reklamiram, dobim drugu, isto, dobim treću, isto, onda je ovima iz dućana prekipilo pa su rekli da je cijela serija takva i dali su mi drugu drugog proizvođača, a oni se kusurali s uvoznikom.