Tema: Automobili
View Single Post
Staro 15.07.2025., 11:43   #82317
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Kaze mi teta iz Komparea, ta zastita bonusa na kasku je bespotrebna u Grupami konkretno. Ako imam stetu, oni ce mi navodno dici premiju i onda mi taj bonus ne znaci nista. Po njenim rijecima savjetuje da idem bez zastite bonusa, pa ako bude aktivacije kaska, onda mijenjati osiguravajucu kucu... Sta oni ne sheraju podatke?

Meni je to totalno pointless ako je to tako kako kaze...

Anyway, iskamcio sam neki popust i cijena mi je ok, ali mi je glupo placati 50 eura vise ako to sutra nema nikakvu svrhu :/

Nisam nikad radio s kaskom, ovo mi je prva godina pa nemam iskustva sa procesom i cijenama.
Ako zbog inflacije dizu cijena police svima, dici ce i tebi neovisno o zastiti bonusa. Zastita bonusa je tu prvenstveno zbog tebe ako napravis stetu. I u tome slucaju ti nebi trebali dizati cijenu police. Mozes i ne uzeti kako ti je teta rekla pa onda mijenjas kucu. Navodno se steta vidi svima nakon godinu dvije, ali u drugoj kuci ih zaboli, samo da dodjes kod njih. Tako je barem bilo prije par godina. Uglavnom ti ocijeni da li ti se to isplati, ja sam to imao jer sam ocijenio da mi je to ok.
Master_Hrc je offline   Reply With Quote