Citiraj:
Autor d0X
Jurassic World: Rebirth - ne znam je li do mene, ali nikako mi nije legao film. Jedan od glupljih koje sam pogledao, nije ga ni ScarJoino poprsje spasilo. Sad mi je drago što sam preskočio prethodni jer su i prva dva bili bezveze. 2/5
|
Nije do tebe.
Realno, jedino onaj iz 1993. vrijedi.
Čak bi mogao ponovo pogledati ovaj nastavak iz devedeestih. Sve ostalo nije vrijedno spomena.
Ovaj zadnji, žali bože vremena.
Imam osjećaj da se filmografija svodi na 2 velike kategorije i jednu mizernu (bojim se da će ta treća nestati uskoro).
1. Money making kategorija - Marvel, Disney, rebootovi, CGI, radnja kao da ju je AI pisao, skupa glumačka postava, tiktok generacija uživa u tome, ajmo zgrnut pare, ipak smo mi tvornica, film je proizvod. Ta kategorija se dijeli na 2 potkategorije - a. vratili smo lovu i b. fail - najebali smo, nismo vratili lovu.
2. Filmovi za studente dramske umjetnosti i ekipu "Ti ne kužiš to.." - fokus za dobit Oskara, većinom dosadne drame, nešto slabija glumačka ekipa, često LGBT/racial postava da bi se potencirala želja za oskarom, zadnjih godina sve što sam pogledao u toj kategoriji mi isto sve manje valja.
3. 3% kategorija - dobri filmovi koji su ustvari vrijedni spomena.
Đurasik je u 1. kategoriji.