Citiraj:
Autor Thermaltake
Nastavljaju se problemi sa EON boxom i povezanosti sa nokijom G-2426G-B. Svakih recimo tjedan i pol do dva mi pukne veza sa box-om. Iskopčam lan kabel iz routera i port i dalje ostane svijetlit, kad ugasim i upalim router sve se vrati u normalu do kako sam rekao nekih tjedan i pol do dva pa onda opet izgubi povezanost. Već su mi jednom zamijenili router jer sam imao drugih problema sa routerom i ispostavilo se očito da je Nokia bila neispravna dok je bila povezana sa ovim mojim asusom te je zamjenom riješen problem. Čak su mi i box izmjenili isto jer je i s njim isto bilo nekih problema sa ispadom mreže i nakon toga je bilo sve ok do nedavno. Već sam ovo dva puta prijavio, sad su kao pustili novi firmware na router pa kao da popratim hoće još bit problema pa ako bude da nazovem i opet prijavim.
|
kod mene G-2426G-B sa 2xbox radi bez ikakvih problma jedino što sam investirao(imam ga od prije) u 8 portni switch zyxel GS1900-8HP,
jedino mi je danas obnovila firmware pa ćemo vidjeti ,jer je počeo malo štekati router.
firmware prije i poslje nadogradnje je isti.