View Single Post
Staro 09.07.2025., 21:26   #20387
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Datum registracije: Jun 2024
^
Nemam sta gledati. Nisam raspolozen izgleda za nista. Pa sam je nastavio.

Malo je bolje. Ali pocetak trece sezone i ponasanje Kena je zaista over the top. "jer za većinu toga što se dešava moraš znati (željeti) čitati između redaka" Mislim daje serija poprilicno straight forward. Sve je jasno samo je prva sezona spoooooooooooora. Sto se Toma i Grega tice, iskreno, oni su nebitni. Tipicni comic relief. Ne kazem da nisu simpaticni. Vec sa biznis strane. Sa Gregom su pretjerali koliko je lik glup. Kada je usao u firmu, podsjetilo me na Kramera iz Seinfelda.

Da ne bune zabune. Produkcijski je top. Prelijepi kadrovi na Jadranu. Nije mislim nista bio green screen. Al eto, nesto mi serija nije legla al nastavim dalje. Al ina ovu temu, rasipnistvo bogatih i sapunica u familiji, Downton Abbey je klasu iznad. Stid me bilo ikad priznat da je gledam jer je ocito za zene. Mozda je probidila moju zensku stranu ali likovi su bili next leve.

E da, primjetio sam da dosta stvari rezu. Vjencanje, TV interviju i nekoliko bitnih ishoda samo predju kao da su se vec desili. Sve vracam kontam da nisam ja zaspao ili HBO reze.