Citiraj:
Autor mamutarka
baš ju gledam na steamu već danima i bi/nebi, još traje premišljanje dal vredi potrošenog vremena
|
Ako nisi igrao i ako voliš te interaktivne filmove(Telltale igre, Heavy Rain, Beyond Two Souls....) onda topla preporuka, meni je odlična bila na PS4.
Jučer sam naletio na post o tome da Vita fizičke igre znaju odumrijet ako ih ne koristiš i da treba svako toliko provrtiti igre kroz konzolu da dobiju napajanje. To je problem NANDa koji se zna obrisati ako dugo nema napajanja, u prijevodu isto se desi i sa SSDima. I onda išao provjerti da li je isto i za 3DS, i je, i on ima tu boljku, dok obični DS i starije konzole nemaju. Tako da sam jučer išao isporbati svih 40 3DS fizičkih kartica koje imam i sve rade iz prve, čak su i sejvovi živi, a hrpu ih nisam igrao još 2012/2013e. Za Vitu imam samo 3 igre, jedna od njih je Borderlands 2. Išao malo probat i baš me uzelo, zaboravio sam koliko je Vita super uređaj, OLED ekran, HAL stickovi, imam i grip...milina. B2 ide u 30ak FPS-a, trzne tu i tamo ali me BK, e sada..koliko će mi se dat igrat...otom-potom. Inače B serijal nisam nikada igrao i ovo malo što sam probao (nekih 1h) mi se baš svidjelo. Diablo SF FPS, barem mi tako djeluje.
Ispisao sam ovu bibliju čisto kao PSA, da vide i drugi i da probaju te stare fizičke igre na karticama. Za 3DS čak postoji i alat koji to popravlja, tj preciznije radi prisilni TRIM koji se inače izvodi automatski svakih1000 pokretanja igre. Ovo se radi samo na igrama koje NE rade. Kažu ljudi da pomaže kod svega osim kod nekih Pokemona Omega koji imaju HW grešku na karticama i nije pitanje hoće li nepovratno krepat, nego kada će.