Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.07.2025., 12:29   #82164
Ivan357
Premium

Datum registracije: Jun 2020
Citiraj:
Autor Amdejac Pregled postova
Nightbreaker, philips blue vision i slične žarulje ne da bi zakonom zabranio nego farove porazbijat. Takve žarulje stavljaju na aute oni kojima su svjetla i leće u farovima u banani. I onda to svijetli svigdje samo ne po cesti. Ako ide prema tebi zasljepi te, kad pada kiša odbija se od mokrog asfalta, ako je iza tebe osvijetli ti kabinu.
Te žarulje nisu rješenje. Kupite si nove farove.
ne baš, kao što je Mario napisao to je i dalje homologoriana žarulja, identičnih dimenzija i sa žarnom niti na pravom mjestu, ako je ispravno ugrađena nema šanse da baca svjetlost okolo

pisao sam ranije, fiat bravo/brava, loše konstruirani farovi, staklo bez oštećenja, reflektor kao novi, a osvjetljenje ceste nikakvo, pa ti sad meni reci kakve nove farove da si kupim? iste takve?
ekipa je znala stavljat farove sa lećom od maree, ne znam kolko je to bilo legalno i koliko je bilo bolje osvjetljenje

Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Pa nije baš, nightbreaker je i dalje halogenka i far je homologiran da ga "trpi". One LED china sranja podržavam kaj se tiče razbijanja i slanja na izvanredni tehnički i rušenje na svakoj mogućoj sitnici ikad.

BTW provjerite si rok trajanja prve pomoći i tlak rezervnog kotača
slažem se za nehomologirane led žarulje da treba strože kontrolirat (zabranjene već jesu)
Ivan357 je offline   Reply With Quote