View Single Post
Staro 08.07.2025., 09:38   #421
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
A podcaste ne gledam tj slušam...Toma gledam samo ove "normalne" videe gdje gleda u kristalnu kuglu.
Ugl zanimljiva konstatacija o woke-u....premda kažu da je gaming idustrija def krenula nizbrdo zbog toga. Preciznije bi bilo da se staff za neki gaming studio zadnjih godina birao po orijentaciji po tome kako se deklariraju, izgledu i slično...a ne po svojoj radnoj sposobnosti. Možda je mislio na to u Intelu. Ali znamo svi da je Intel ošo u ocat praktički odmah nakon Sandy Bridgea jer sve nakon toga je bilo milkanje SB-a. A rekao bih da tada woke nije bio ni približno tako jak kao u ova dizni vremena tj meni se čini da ga nije bilo uopće(naglasak na čini).
Na kraju ispada da jedino ja sve to pratim kak spada, pošto tip sere na sve strane, jer Intel su sjebali Uprava i menadžment, ali pošto se tzv. woke populariziral, onda se i Tech Yes City šoderaš primil toga ko pijan plota, jer tak jasno da je neki gay crnac tip u Intelovim fabrikama glavni i odgovorni krivac za sve kaj ih je snašlo u posljednjih 20 godina. Zato velim, da sve kaj taj i njegov pajdaš koji mulja ljude s "tjuniranim" sustavima, imaju za reći, ne treba uopće ozbiljno shvaćati, jer tipovi su u rangu onih koji vjeruju da Zemlja ravna ploha.
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
A poanta je da je tip zapravo neki polu prevarant koji preprodaje staru kramu (koja je doduše još upotrebljiva) i zapravo mu je kanal vj krenuo kao neka samopromocija i istraga o tome koliko je zapravo stari HW još uvijek dobar u trenutno vrijeme. Ovo sam zaključio iz guzice, ali ne bi me čudilo da je istina.
Točno to je u pitanju, velim, tip je šoderaš za PC hardver i tim se bavi, dok u svakom videu s novom bojom kose priča o propasti Intela zbog tzv. woke agende.

I onda se takav nađe nekome provjeravati rezultate testiranja, dok mu pajdaš već ima spreman livestream u kojem razotkriva HUB širenje dezinformacija.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5
The Exiled je online   Reply With Quote