Da ne trollamo temu sa filmovima..
Citiraj:
Autor LAcy
BBT je bio super dok su imali (navodno) pravog/prave fizičare za konzultante. Morao si nešto znati (ili googlati) da bude smiješno. A onda su negdje kad se ona kreštava porodila otišlu na kvasinu. Sjećam se kad je počela slijedeća sezona da sam komentirao, zar ništa pametnije nisu mogli smisliti nego da dobiju još jedno dijete?!
Btw, ovo je tema o filmovima
P. S.
Meni je Fawlty Towers super. Bila je neka najava o reboot al' izgleda ništa od toga  I know nothing
Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
|
Meni se BBT srozala kada su se ukljucile zenske. Geekovi koji ne znaju pricati s curama. Koji nisu vjerovali da je zensko u stanu i koristi kupatilo, lik koji nije mogao pricati sa zenskom.. svi su se ozenili i dobili djecu. I onda kontas da su dobili genericku seriju parova bez identiteta.
A slazem se, u pocetku je bilo sitnih, relativno pametnih potpucavanja i ako je serija day one bila luckasta. Za siroke narodne mase. Ali nakon 3-4 sezone je sve otislo niz brdo.
Fawlty Towers sam ko klinac gledao ali ako cemo na tu temu. Blackadder se moze uvijek gledati. I dalje je moji i ja spominjemo. Fools and Horses ima 9 sezona. Moze se stalno reprizirati. Licno mislim da taj period ni ne treba dirati sa nekim rebootom.