Citiraj:
Autor GreenLife
Što se tiče ovog na Nürburgringu - nažalost dijelom je kriv i vozač Porschea (a to nerado priznajem) jer bi 100% krivicu prebacio na British BMWa jer ti idioti ne hebu nikoga ni 5%. Pogledajte samo videa od Mische pa će vam sve bit jasno. I ja sam u 2-3 navrata imao bliske susrete s takvima.
To su većinom nabrijani klinci koji nemaju respekt prema nikome.
|
Misha je često u prekršaju, zato više ni ne želi voziti nikoga u autu jer je svjestan rizika. Misha zna voziti, profesionalac je, ali isto tako često ide preticati bez da je svjestan da ga ovaj drugi vidi ili mu se maknuo sa žmigavcem (često nije, samo je otišao u desno).
Ja bi se isto složio, BMW u većini krivac, ali da, pravila su pravila, na žalost. Isto kao na autoputu vrijede pravila. BMW nije dao žmigavac da se "prestrojava" što bi automatski nekako trebalo značiti da nije dao Porscheu "pravo" da ga ide preskočiti. Ali da je pratio promet i gledao u retrovizor, vidio bi ga.
Srećom što je RS3 pa ima i cage i sve, pa je nekako stvoren za takve saobraćajke, i srećom da se nikome ništa nije desilo. Da je bilo obrnuto, šofer BMW-a ne bi preživio.