Citiraj:
Autor Wolverine
Čini li se to meni ili po cesti, pogotovo po autocesti, ima sve više teladi.
Samo u zadnja dva tjedna doživio toliko gluposti da mi je žao što više nemam dashcam
Većinom naši egomanijaci i susjedi iz BiH.
....
....
Policije po cesti ni za lijek a i iz priloženog vidim da neke ne jebe ni kad ima policije.
|
Pričaj mi. A nije ništa bolje ni van HR. Slovenci definitivno prednjače s ekipom koja nema pojma vozit.
Citiraj:
Autor calypso
FIAT... Oni prednjace po potrosnji ulja... To je opcepoznata cinjenica vec desetljecima da u dokumentaciji od FIATa uredno pise da je 1L ulja na 1000km skroz pristojon...
|
Potvđujem navedeno

Službeni Tipo, dizel, na 4000km popio 3l ulja. Pošto moj Leon do izmjene na 10k km popije možda 0,5l , zaboravio kontrolirat Tipa pa kad je došlo do dolje granice, sve se lampice popalile ali ne i ona za ulje. Srećom pa mi OBDeleven pročitao da je kao "problem" s uljnom pumpom, pa sam išao provjerit ulje i vidio da ipak treba nadosut
Citiraj:
Autor calypso
Inace, jucer sam izao za Rijeku... Autoput imo nesto prometa, ali nis posebno, vozilo se najnize oko 100km/h putem, ali vecinu puta 150km/h... Naravno da je bilo debila koji bi napravili 500m kolonu u lijevoj traci jer preticu kamion ili stavec, takve sam rjesavao po desnoj strani, ne je*em zivu silu vise... Oces vozit u koloni? Fajn, vozit cu i ja po desnoj traci u svojoj koloni pa cu se dovuc do kamiona (i usput tebe pretec po desnoj traci, ali hej! to nije preticanje, to je voznja u koloni mater ti j****), vozit neko vrijeme iza kamiona dok mi se ne oslobodi lijeva traka za ubacivanje i odo u lijevu...
Nevjerojatno da ima debila koji u lijevoj traci voze 100km/h, a bilo ih je nekoliko... Cak mi je jedan genije uletio u lijevu traku, a bio je dobrih 100m udaljen od auta ispred sebe... Kao, iso on preticat... A koga si ti iso preticat debilu sugavi sa 100 na sat mater ti j**********...
I najludja situacija - Bosiljevo 2, odvajanje za Rijeku i Dalmaciju... Ja u lijevoj traci na onoj uzbrdici blagoj... Lik u desnoj traci sa kamp kucicom, i on genije vozi 100-110 (ja vozim 150) i pocne davati LIJEVI zmigavac... Ja po kocnici, psujem sve u 16, zena isto skace da koji k... Lik budala mislio valjda da tu po jedna traka ide za Dalmaciju, a jedna za Rijeku pa da se on na vrijeme presalta... Ono, konjina...
|
Kolega - od riječi do riječi...isto prolazim skoro svaki put kad idem za Pulu. I feel you brother

Nevjerojatno je koliko je pojedicima teško dodat gas kad pretiču.
Citiraj:
Autor xlr
Trebam napraviti tour do bosne (i hercegovine) za koji tjedan, pa si razmisljam dal ici preko sl.broda ili medjugorja jer mi vremenski dodje na isto. Kad citam ove postove mislim da cu ipak preko bihaca 
|
Zašto bi išao na Sl.Brod? Osim ako ideš prvo do Slavonije...
Svakako javi kakva je cesta, imam i ja neke planove za nagodinu
A ja planiram malu avanturu...
...čekam kad ću imat vremena pa da bacim turu lokalnom cestom od Aalena do N.Gradiške - bez GPS, bez mobitela, samo stara dobra karta Europe i eventualno nekih gradova

- znači navigiranje kao prije "pronalaska" navigacije