Tema: Automobili
View Single Post
Staro 04.07.2025., 12:03   #82044
Tumor
prof.dr. gospodar svemira
Moj komp

Tumor's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Kad smo kod idiota evo:

idem u subotu sa Krka prema Zagrebu. Odlicni uvjeti, nema guzve cak niti od Bosiljeva prema ZG. Ima prometa, ali se vozi.
Nekakav majstor sa Daciom Duster ZG kilavi po lijevoj traci, trebalo mu je nekih par km da skuzi da bi se mozda ipak mogao maknuti jer se iza njega naslagalo auta, pa se na kraju (valjda nevoljko) prestroji u desnu praznu traku.

E sad, par km iza Karlovca nastane kolona, svi stoje.
Vidim na Waze da je ispred nas nekakav unfal, dosta ekipe prijavilo.

I svi u lijevoj traci se maknu skroz lijevo, ovi u desnoj skroz desno da se ostavi prolazak za hitnu/vatrogasce, bas kako treba biti.
Nakon xy minuta ide kroz taj ostavljeni prolaz policija pod rotirkama, kad ono 100-tinjak metara iza njih uredno se kroz taj prolaz vozi i onaj nas genijalac sa pocetka price u svojoj Daciji Duster. Svi smo mi budale sto smo ostavili prolaz hitnim sluzbama, jedino je on pametan, pa se lijepo vozi kroz taj prolaz umjesto da ceka "kao budala" u koloni.
Da li je on stvarno glup da ne zna zasto se ljudi micu i cemu je taj prolaz napravljen ili je teska bezobrazna mrcina ne znam.
Ali ima facu 60-godisnjaka koji se drzi kao najpametniji na svijetu, a vidis mu kroz glavu.