Tema: Automobili
View Single Post
Staro 04.07.2025., 11:23   #82037
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Zna se gdje su kamere, voziš se brže tamo gdje ih nema. E, al tamo gdje ih nema, imaš ljude s mobitelima pa je dovoljno da netko pošalje snimku na kojoj je očito da divljaš. Samo dobiješ doma 3 boda i kaznu.
Hoćeš se žaliti, nema problema, ideš na sud i plati vještačenje snimke pa dokaži da nisi

Novo kaj rade je da aktiviraju djecu i penzionere koji onda izađu na cestu s radarima i mjere na random mjestima. Dobiješ doma sliku s brzinom i upozorenjem.

Druga krajnost su lokalne ceste van naselja široke jedva dva metra s drvećem na obje strane koje imaju ograničenje 60mph. Hoćeš voziti brzo, nema problema, ubij se ovdje daleko od kuća
Oprosti, ali to gdje ti zivis je teska pripizdina, antisuprotna ovoj nasoj... Ja tamo ne bih mogao zivjeti, okruzen tuzibabama i debilima...

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ja sam isto kupio novi auto 2012. s 7 godina garancije. Garancija mi je jedino dobro došla kada je nešto lupalo u cockpitu, pa su to zalijepili i ne naplatili. Sve ostalo, redovno smo sve plaćali. Pa čak i izmjenu ključa koji je bio od prvog dana sjeban.
Ja sam davno odlucio da necu kupovati nista novo... Prvo nek rijese sve bugove, pa cemo onda pricati... Oces kompove, laptope, aute, stagod, ali nema smisla odradjivati QA za proizvodjaca i biti bez tog cuda koje sam masno platio... Ovako za novce kolko bih platio novi uredjaj/auto, mogu kupiti 2-3 polovna pa mi garancija ni ne treba...

Inace, jucer sam izao za Rijeku... Autoput imo nesto prometa, ali nis posebno, vozilo se najnize oko 100km/h putem, ali vecinu puta 150km/h... Naravno da je bilo debila koji bi napravili 500m kolonu u lijevoj traci jer preticu kamion ili stavec, takve sam rjesavao po desnoj strani, ne je*em zivu silu vise... Oces vozit u koloni? Fajn, vozit cu i ja po desnoj traci u svojoj koloni pa cu se dovuc do kamiona (i usput tebe pretec po desnoj traci, ali hej! to nije preticanje, to je voznja u koloni mater ti j****), vozit neko vrijeme iza kamiona dok mi se ne oslobodi lijeva traka za ubacivanje i odo u lijevu...

Nevjerojatno da ima debila koji u lijevoj traci voze 100km/h, a bilo ih je nekoliko... Cak mi je jedan genije uletio u lijevu traku, a bio je dobrih 100m udaljen od auta ispred sebe... Kao, iso on preticat... A koga si ti iso preticat debilu sugavi sa 100 na sat mater ti j**********...

I najludja situacija - Bosiljevo 2, odvajanje za Rijeku i Dalmaciju... Ja u lijevoj traci na onoj uzbrdici blagoj... Lik u desnoj traci sa kamp kucicom, i on genije vozi 100-110 (ja vozim 150) i pocne davati LIJEVI zmigavac... Ja po kocnici, psujem sve u 16, zena isto skace da koji k... Lik budala mislio valjda da tu po jedna traka ide za Dalmaciju, a jedna za Rijeku pa da se on na vrijeme presalta... Ono, konjina...

Citiraj:
Autor Daten Pregled postova
Kad Passat b7 počne zafrkavat stvarno ne znam šta ću kupiti, vjerojatno nešto s istoka, možda Toyotu Camry.
Kupit ces nes polovno sto je bugfixano, po mogucnosti zadnju reviziju modela koji je na zalasku sa malo km i nekih 2-3 godine starosti... I platit ces ga duplo manje nego novi auto sa hrpom bugova...

GMKTec K8Plus
AMD Ryzen 7 PRO 8845HS, 3.80-5.10GHz 8-core
64GB DDR5-5200 (2x32GB), quad-channel
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4
512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4