Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Autor 1v@n
Zna se gdje su kamere, voziš se brže tamo gdje ih nema. E, al tamo gdje ih nema, imaš ljude s mobitelima pa je dovoljno da netko pošalje snimku na kojoj je očito da divljaš. Samo dobiješ doma 3 boda i kaznu.
Hoćeš se žaliti, nema problema, ideš na sud i plati vještačenje snimke pa dokaži da nisi
Novo kaj rade je da aktiviraju djecu i penzionere koji onda izađu na cestu s radarima i mjere na random mjestima. Dobiješ doma sliku s brzinom i upozorenjem.
Druga krajnost su lokalne ceste van naselja široke jedva dva metra s drvećem na obje strane koje imaju ograničenje 60mph. Hoćeš voziti brzo, nema problema, ubij se ovdje daleko od kuća 
|
Oprosti, ali to gdje ti zivis je teska pripizdina, antisuprotna ovoj nasoj... Ja tamo ne bih mogao zivjeti, okruzen tuzibabama i debilima...
Citiraj:
Autor Mommistake
Ja sam isto kupio novi auto 2012. s 7 godina garancije. Garancija mi je jedino dobro došla kada je nešto lupalo u cockpitu, pa su to zalijepili i ne naplatili. Sve ostalo, redovno smo sve plaćali. Pa čak i izmjenu ključa koji je bio od prvog dana sjeban.
|
Ja sam davno odlucio da necu kupovati nista novo... Prvo nek rijese sve bugove, pa cemo onda pricati... Oces kompove, laptope, aute, stagod, ali nema smisla odradjivati QA za proizvodjaca i biti bez tog cuda koje sam masno platio... Ovako za novce kolko bih platio novi uredjaj/auto, mogu kupiti 2-3 polovna pa mi garancija ni ne treba...
Inace, jucer sam izao za Rijeku... Autoput imo nesto prometa, ali nis posebno, vozilo se najnize oko 100km/h putem, ali vecinu puta 150km/h... Naravno da je bilo debila koji bi napravili 500m kolonu u lijevoj traci jer preticu kamion ili stavec, takve sam rjesavao po desnoj strani, ne je*em zivu silu vise... Oces vozit u koloni? Fajn, vozit cu i ja po desnoj traci u svojoj koloni pa cu se dovuc do kamiona (i usput tebe pretec po desnoj traci, ali hej! to nije preticanje, to je voznja u koloni mater ti j****), vozit neko vrijeme iza kamiona dok mi se ne oslobodi lijeva traka za ubacivanje i odo u lijevu...
Nevjerojatno da ima debila koji u lijevoj traci voze 100km/h, a bilo ih je nekoliko... Cak mi je jedan genije uletio u lijevu traku, a bio je dobrih 100m udaljen od auta ispred sebe... Kao, iso on preticat... A koga si ti iso preticat debilu sugavi sa 100 na sat mater ti j**********...
I najludja situacija - Bosiljevo 2, odvajanje za Rijeku i Dalmaciju... Ja u lijevoj traci na onoj uzbrdici blagoj... Lik u desnoj traci sa kamp kucicom, i on genije vozi 100-110 (ja vozim 150) i pocne davati LIJEVI zmigavac... Ja po kocnici, psujem sve u 16, zena isto skace da koji k... Lik budala mislio valjda da tu po jedna traka ide za Dalmaciju, a jedna za Rijeku pa da se on na vrijeme presalta... Ono, konjina...
Citiraj:
Autor Daten
Kad Passat b7 počne zafrkavat stvarno ne znam šta ću kupiti, vjerojatno nešto s istoka, možda Toyotu Camry.
|
Kupit ces nes polovno sto je bugfixano, po mogucnosti zadnju reviziju modela koji je na zalasku sa malo km i nekih 2-3 godine starosti... I platit ces ga duplo manje nego novi auto sa hrpom bugova...
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika
2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS
Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4
512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
intel UHD 620
13.3" FullHD IPS Touchscreen
|