Citiraj:
Autor Mommistake
Evo, imam ti iz prve ruke, iz obitelji isti slučaj.
Ovakva je priča. Rođo naručio R-line Tiguan, 2024. Dobio ga u 11. mjesecu, novo, Zubak, 60k EUR.
Dobio isto upozorenje na preuzimanju, auto dolazi iz Meksika, trošit će ulja nešto na početku, nek navrati za mjesec-dva da provjere ulje. Otišao je, dolijali odmah ja mislm nekih 3 litre.
Doslovno mu je trošio 1l ulja na 1000km, prošlo par mjeseci, ulje i dalje "nestajalo".
|
I šta ti ovdje znači garancija, kažu novi auto imaš garanciju, jedino što je dobro da nemaš dodatnih troškova, ali imaš zajebanciju s servisom.
Tata ima Daciju Duster 1.5 DCI iz 2024. 4x4 i nedavno mu je curilo ulje iz stražnjeg diferencijala. 7 dana čekao ovlašteni servis da to riješe. Nakon toga ga je još dva puta vozio auto u servis zbog greške abs-a.
Moja octavija 3.5 1.6 TDI 85kw iz 2020. je isto imala par problema.
Tempomat se ponekad iz nekog razloga nije htio upaliti ( servis nije vidio nikakve greške i to je tako ostalo dok nisam prodao ).
Na 39.000 km krepao neki senzor na DPF-u i treće je da je oko svih dizni kad sam digao plastični poklopac motora bilo ulja.
Kad Passat b7 počne zafrkavat stvarno ne znam šta ću kupiti, vjerojatno nešto s istoka, možda Toyotu Camry.