Tema: Automobili
View Single Post
Staro 04.07.2025., 09:24   #82026
Daten
Premium
Moj komp

Daten's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova

Uglavnom, izletilo mi:
https://www.automobili.ba/problemi-s...sve-je-u-redu/

Ako se ne varam netko se na forumu zalio da mu puno ulja trosi tiguan.
"VW smatra normalnom – do 0,5 litara na svakih 1.000 kilometara"
Zato im i je servis na 30.000 km kad ulje ne treba mijenjat, ulje se samo nadolijeva

Na Facebook stranicama VW Hrvatska i Škoda Hrvatska jako se često ljudi žale na nove aute.

Evo jedan primjer Tiguana 2024 1.5 eTSI:
Prilazim vozilu klikam na ključ i mrtav. Vadim onaj mali ključić iz ključa kako bi ga otključao i odmah alarm pali, stišćem start tipkicu, približavam ključ letvi volana gdje se nalazi senzor za paljenje ni tada ne reagira, radnik iz šlep službe spaja ga na booster i ne daje vozilo znakove života. Ne mogu ga navesti na šlepu jer su blokorani kotači te ujutro dolazi šlepa sa kranom kako bi ga podigli na šlepu i odvezli u ovlašteni servis. Zahtjevam zamjensko vozilo po mogućnosti automatik i šalju mi staro vozilo a bio je u ponudi i Passat B8 s dsg-om ali im je preskup za rentanje. Sramota za jedan Volkswagen, Volkswagen Hrvatsku, Porsche Croatia, … tako se to ne radi. Izgleda da će mi sljedeće biti angažirati odvjetnika i zahtjevati novo vozilo. Znači vozilo je staro godinu i 2 tjedna, 9600 km i ovo je drugi put da se isti problem dogodio, na 7500 km ostao bez antifriza te je stalo preko pola litre, već je potrošio 5 crtica ulja… što bi bilo da se puno vozim, da divljam s njime… ne mogu ni zamisliti

Daten je offline   Reply With Quote