Čini li se to meni ili po cesti, pogotovo po autocesti, ima sve više teladi.
Samo u zadnja dva tjedna doživio toliko gluposti da mi je žao što više nemam dashcam
Većinom naši egomanijaci i susjedi iz BiH.
I dalje najdraža skupina su mi BiH vozači u svojim folcikama koji su cijepljeni protiv vožnje u desnoj traci i ne jebe živu silu tko je iza njega. On kampira i jebe mu se. Kad mu već dopizdiš, makne se uz gestikulacije rukom, obiđeš ga i on opet nazad u lijevu jer eto... Nema policije da to kažnjava.
Iduća ekipa koja postavi tempomat na 110km/h i ne jebe ga što prelazi šleper godinu dana. Može njegov Passat potegnut ali zašto da popije dodatnih deci nafte, onda ne može fotkat BC i pričat sutra u birtiji i hvalit se po forumu kak njegov švabo troši 4 litrA na 100km i kako je s četvrt tanka došao iz ZG u Split.
To što su mu usput svi koji su naišli na njega, uključujući i mene, jebali mater i svu daljnju rodbinu nije bitno
Nakon toga egoisti koji ne mogu smislit da se netko vozi ispred njih.
Sustigneš lika, obiđeš ga, i čim si ga obišao lik po gasu, obiđe tebe, nasere se ispred i laganini usporava sve dok ne počne ples
Ili situacija kao danas na kružnom kod izlaza na autocestu u Dugopolju. Vidim iza mene lik u svom GTD-u sav živčan, hoće proć ali ne može. Traka do je šleper, kroz mene ne može. Ali hej, Caddy je ispred njega, jebeni Caddy, kako može biti Caddy ispred njegovog GTD-a
I lik stisne tu čadžaru 30m prije naplatnih kućica i ubaci se ispred mene

Elegantno skrenem, desno u iduću traku za ENC i igrom slučaja prođem kroz naplatnu prije njega. Sad sam opet ispred i lik se mora vozit iza mene do izlaska na autocestu. Gledam i vidim da je lik toliko živčan da bi najradije sažvakao tu pedersku šiltericu koju nosi.
Vozim kroz sv Rok, vidim ispred ML i nekaj viri kroz vozačev prozor. Reko nije ruka ni lakat. Idem vidit kaj je, ubrzam, obilazim tipa a ono lik izbacio nogu, jebenu nogu van kroz bočni prozor dok vozi. Ono kak kokoši znaju izbacit nogu van dok se voze na suvozačevom mjestu. Samo ovaj puta, i to prvi puta u životu vidim, lik tako vozi
I za kraj, ne znam koliko je netko primjetio da je av Dubrovnik postala poligon za mlatimude tako iza 23 sata. Konjina broj jedan. Lik, KR table, bijeli GTI. Skine ga policajac laserom na silasku sa nadvožnjaka kod lučkog. I misliš si ajd naučio je lekciju, je kurac, tip je pored mene prozujio ispod rotora sa valjda 140+
Takvome bi poderao vozačku i taj drljavi Golf strpao pred njim u prešu.
Mislim si ajd, budala uvijek ima. Dođem do rotora u Zapruđu, vozim se srednjom trakom, vidim u retrovizoru da netko doletava fajn brzo unutarnjom trakom, lik je tako uletio da je klizio iz unutarnje u moju traku. Maknem se u vanjsku da me ne pobere i na izlazu na most tip je već bio otklizao u skroz desnu traku. Mislim si da se nisam maknuo pomeo bi me samo tako.
Policije po cesti ni za lijek a i iz priloženog vidim da neke ne jebe ni kad ima policije.