Ne postoji ne dovoljno.
Auto primarno služi za transport od točke a do točke b. Za to je dovoljno i 55KS. Sve iznad toga je bonus (nazovi kak to želiš).
Ne bi se složio da je preseravanje imati 300+ KS auto, nosi to svoje benefite. Ja sam sada vozio X5M nekih 3 tjedna, i žena i ja bili oduševljeni, imaš snage kad treba, imaš udobnost, imaš tišinu u autu, a opet smo na more išli 150 na tempomatu. Kad zatreba stisneš gas, kad ne terba, vozim ga kao i svoju škodu od 240ks.
Krivo je što svi konjažu poistovojećuju s brzinom, što nije NUŽNO istina. Tu opet dolazi priča od prije, vozač...
Najudobnija, najmirnija i najtiša vožnja mi je bila na relaciji Varaždin - Berlin, Mercedes S500, ne znam koliko stotina konja. Nikad nisam bolje spavao, odmorio se i uživao u tožnji kao u tome.
Tako da, jedno je imati 500ks i konstantno stiskati gas, drugo je imati 500ks i znati ga voziti.
Ali kada nekoga pitaš zašto voziš auto od 500KS, ne postoji realan, opravdan razlog. Jer ljudi mogu kupiti, jer vole brzinu, jer model koji su željeli nije imao ispod 500ks, i još 1000 drugih, koji nisu nužno potrebni i isključivi.
Osobno, nikad više neću kupiti main daily driver ispod 200ks (naravno, ako bude biznis išao kako ide, ako bude zdravlja itd.).