Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 02.07.2025., 22:38   #12271
>>>KUKY<<<
Premium
Moj komp

>>>KUKY<<<'s Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
Gle...dobri su - al da bi morao iskeširati 5k Eura za nekaj pasivno da u tom rangu zvuči je besmislica. Pasivno najčešće za iste pare bolje i dinamičnije zvuči nego aktivni set monitora. Nemoj me shvatiti krivo - Adami su zbilja među najboljima za te pare ali osobno bih uvijek radije išao na pasivce (pogotovo kad uzmemo tržište rabljenih komponenti). Mene je moja skromna oprema koštala u sumi 800 Eura (Marantz PM6007, Dali Oberon 1, Jamaha YST-SW205 sub, Wiim Pro) i za te pare ja sam zadovoljan s obzirom na uložene novce. Čuo sam nekoliko Adam zvučnika , par Tehnics modela u rangu cca 1300-2000 Eura za par i iskreno nije me se tolko dojmilo. Ali - spoji to i uživaj, Adami će te jako dobro služiti
pozdrav
Prije nekih 15-20 godina sam samo citao i citao i to doslovno nekoliko godina i skuzio sam neke stvari a to da X pojacalo ima ovakvu notu a drugi onakvu i to sto sam ja htio je kostalo preko 5k eura da nepricam kako sami prokleti kabel moze potamniti ili posvijetliti sliku itd. Tako da sam nakon svega kupio Rega brio 3 pojacalo za 2k kuna dac sa odvojenim napajanjem 300 kn i zvucnici su bili monitor audio i na kraju nisam dobio zvuk kakav sam htio, bio je mutan. To je dakle more ma sta more nego ocean istrazivanja sta upariti sa cime da bi dobio analitican zvuk.
A ovako adami su podeseni u tvornici i nemoram se vise pitati sta sa cime upariti da bi dobio x zvuk pogotovo sto zivim u manjem gradu gdje nemam mogucnosti poslusati ama bas nista. Eto tako nekako