Citiraj:
Autor >>>KUKY<<<
Ali ovi zvucnici su navodno do jaja i ugl ih svi preporucuju. Zelim taj neutralan i analitican zvuk a dobiti taj zvuk sa pojacalom plus pasivnim monitorcima sad da nenabrajam marke izaslo bi me preko 5k eura. Zato su mi adami zanimljivi.
Uostalom ako mi se default neutral preset nesvida samo stisnem dugme i slika se malo "oboja" a obojanost zavisi od same firme Adama. Plus sto imaju podesavanje soundstagea i sl plus softver koji to podrzava pa mogu na monitoru to odraditi bez da zavlacim ruku iza zvucnika. Nadam se da razumijes . Poz
edit: I nevjerujem u to da iz maticne tek tako prenosim zvuk do zvucnika vec u "igri" mora biti kvalitetan dac sa ODVOJENIM napajanjem. Neidem na drugacije seme spajanja.
|
Gle...dobri su - al da bi morao iskeširati 5k Eura za nekaj pasivno da u tom rangu zvuči je besmislica. Pasivno najčešće za iste pare bolje i dinamičnije zvuči nego aktivni set monitora. Nemoj me shvatiti krivo - Adami su zbilja među najboljima za te pare ali osobno bih uvijek radije išao na pasivce (pogotovo kad uzmemo tržište rabljenih komponenti). Mene je moja skromna oprema koštala u sumi 800 Eura (Marantz PM6007, Dali Oberon 1, Jamaha YST-SW205 sub, Wiim Pro) i za te pare ja sam zadovoljan s obzirom na uložene novce. Čuo sam nekoliko Adam zvučnika , par Tehnics modela u rangu cca 1300-2000 Eura za par i iskreno nije me se tolko dojmilo. Ali - spoji to i uživaj, Adami će te jako dobro služiti