Vidiš u koje sam doba pisao? Nisam niti bio čist po propisima policije i trebao sam do kraja napisati što sam mislio kada sam već počeo.
Ak misliš toliko dizati TI77L nije baš dovoljan. Treba TI77N koji je ujedno u bučan. Treba staviti i aktivni na chipset i dobro strujanje.
Dakle, ili je skupo hlađenje ili bučno. Onda si trebam kupiti antifone da bi pored njega mogao sjediti.
Isprobao sam sva ta sranja i sada mi T1000C radi pod TI77L ali na 5 V i gotovo je nečujan. Za taj server koji ima i Baracudu mi treba stetoskop da skužim radi li uopće. Sada mi je jedini problem WD800JB u kompu koji se dere kao da ga kolju. On je uvjerljivo najbučniji dio oba sistema. Sada ga planiram deložirati iz kompa u server i server na balkon. Ne bu on meni živce ispijal. Odvratan zvuk visoke frekfencije koji mi pili uši čitav dan. Mislio sam si kupiti drugi cooler za P4 ali svi su bučniji od BOX-a i odustao sam. Bog zna do koliko bi ga mogao dignuti tada ako sada radi na 2,66.
Stvarno mi nije primarno da imam ne znam kako brzi komp ako pored njega ne mogu živjeti od buke. Sada u potpunosti kužim Paskea kada stalno viće da hoće nečujan komp. Još ću raditi na Commodoru 128 samo da ga ne čujem.
Overclocirani kompovi uglavnom služe za igrice. Kakav je užitak igrati ako je nužno potrebno imato HI-POWER zvučnike da bi čuo zvuk?