View Single Post
Staro 30.06.2025., 10:20   #14
Solo761
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2007
Kratka verzija je da sve radi ok, barem sa ASrock X470 Taichi i 5700X3D 😅.

A duga verzija...
Amazon me zaje*ao za grafičku... Sve bilo OK do dva dana prije nego su trebali poslati. Dođao mi mail da su detektirali "neautorizirani" pristup accountu prije tjedan dana pa su mi da mi "pomognu" izbrisali sve narudžbe 🤦. Znači ne cancel-ali, nego baš izbrisali.
Nakon natezanja sa supportom su vratili narudžbe u canceled i napravili refund, ali prošla baba sa kolačima. Akcija je prestala još dok sam čekao na slanje i sada je preko 1100€ grafička... Baš me zanima kojom logikom je sustav zaključio da je "neautorizirani pristup", login iz HR, kao i uvijek, plaćeno istom karticom kao i uvijek, na istu adresu...

I još kaže indijac sa supporta da nakon refunda napravim ponovo narudžbu pa će mi vratiti razliku do akcijske cijene, a na redditu čitam hrpu takvih iskustava gdje im nisu htjeli vratiti razliku 😬.

Elem, na kraju naručio sa Minfactory.de na Mailboxde.com adresu (pošto ne šalju u HR) Palit GamingPro 5070ti, koja je i bila jeftinija nego ova Asus, stigla za 4 dana od narudžbe do mene. Pošto je bilo jedno prepakiravanje super zadovoljan. I sa samom karticom, tiha je, mada osim par benchmarka nisam stigao detaljnije istestirati.
U 3DMark Steel Nomad skok sa 31,8 na 66,5 FPS-a (RTX 3070 vs RTX 5070ti).

Sada ću samo imati nešto se*a da natjeram da radi sa AI toolovima, zbog čega sam i radio upgrade (16 vs 8 GB ram) jer treba dizati verzije dependency-a 😅

Zadnje izmijenjeno od: Solo761. 30.06.2025. u 10:33.
Solo761 je offline   Reply With Quote