Tema: Automobili
View Single Post
Staro 29.06.2025., 00:08   #81884
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Eto ga, dosao si i do "jupolaša" koji svojata javnu povrsinu. Bit ce taj dan je zaboravio izvaditi kantu na cestu
Ma ovo prvi put cujem da je lik ispred zgrade sa apartmanima, gdje ljetujemo 15 godina, sebi bezeciro mjesto... Pa svake godine sam sparkiran tu ispred na cesti malo lijevo, malo desno, no nisam jos nikad cuo da je to 'necije' mjesto...

Kakvih sve spodoba ima, to je ludo...

U Rijeci prosli tjedan mi se lik nas*ro preko puta ulaza u moje dvoriste... U nasoj ulici (ne prodaje se droga, itd) se zna oduvijek da je trotoar preko puta ulaza u dvoriste prakticki tvoj i tamo ljudi uvijek parkiraju svoj drugi auto... Nepisano pravilo, sta sad... Uglavnom, lik stao nasuprot mom dvoristu i uzasno mi je tesko uparkirat auto jer, eto, gabariti mog auta su takvi kakvi jesu... I ostavim mu poruku da mu nije pametno parkirat na tom mjestu jer mu mogu slucajno ostetiti auto, potpisem se tko sam sto sam i na kojoj sam adresi... I lik sljedeci dan nes poceo moju sestru napadat da sta on ne smije auto tamo stavit, ovo ono... A ono, covjece, pogle sta moram parkirat u dvoriste, nemam ja nis protiv da si ti tamo sparkiran, ali... jbg... ostetit cu ti auto slucajno i sta cemo onda obojica... Ako vec hoces bit tamo sparkiran, zaguraj se maksimalno uz ogradu kolko ide pa da barem imam malo vise manevarskog prostora... A sto je najbolje, 15m udesno moze stat bez ikakvih problema jer je tamo prolaz izmedju nizova kuca i nikome ne smeta, a i u ulici imaju dva malo veca parkinga pa moze i tamo stat... Uglavnom, on je i dalje odlucio sparkat preko puta mog dvorista i riskirat da mu auto ocesem...

GMKTec K8Plus
AMD Ryzen 7 PRO 8845HS, 3.80-5.10GHz 8-core
64GB DDR5-5200 (2x32GB), quad-channel
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4
512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4