26.06.2025., 21:17
|
|
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Autor Amdejac
Frend na Pašmanu ima viksu. To je još njegov pokojni stari kupio zemlju od Bodula i napravio viksu. Boduli, to je posebna rasa ljudi. Kad je kupio zemlju lik nije htio prodat masline. Ok. Bilo je mjesta za viksu, a lik je svake godine dolazio u njegovo dvorište brati masline. Uglavnom stari mu je umro i kaže on liku gle smetaju mi masline daj to popili i sruši. Ne, nijen ih tvoj tata platio. I to se tak razvuklo na nekih par godina. E sad, ljeto, parkinga je malo i parkirali smo se na jedan put kojim se nitko ne služi, a do puta je šikara od tog lika. I jedan dan se pojavi neka žica na putu. Mi maknemo. Pa kamenje. Pa maknemo. Dok ga jedan dan nismo vidli šta radi. Sused, kaj to delate. To je moje, nemožete tu parkirat. Nije to vaše, to je put. A šta vi furešti, oćete nam cili otok uzet. To je bila kap koja je prelila čašu. Motorka i popilili sve masline, natovarili u prikolicu i bacili mu u dvorište. Evo ti tvoje masline, a probaj gumu probušit na autu ili auto oštetit pod vedrim nebom ćeš spavat. Shvatio je poruku.
I do kraja života smo živjeli u sreći i veselju. 😂
Glume budalu dok ide, dok im se ne suprotstaviš.
|
Auuu neki opasni lovac luka
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk
|
|
|