Citiraj:
Autor calypso
A po autu imam neke 'naljepnice' bas radi takvih...  Vjerojatno je zato i zvao Policiju i krenuo se raspitivati da ne napravi neko velko sranje... Cak je u jednom trenutku i nabrzak rekao kako se zove, ali nastavio je dalje kako sa nadimkom...
Nekako je jednostavnije ici niz dlaku i steci lokalca koji je na tvojoj strani pa se ne dovodit u dugorocni problem jer tu ljetujemo vec 15 godina, a i ljetovat cemo jos dugo i uvijek ostajemo po mjesec dana pa i duze ovdje...
Edit: Sve si mislim da cu mu ostavit 6-pack kad budem tamo prolazio sa ceduljicom da je to za njega...
|
Ma da, nema govora uopce, napravio si najbolje sto si mogao. I u principu treba takve stvari na taj nacin rijesavati, kao sto je rekao xlr, nemozes biti siguran da li vjeruje u redovnu terapiju. Ali jebiga to je Rvatistan.
Citiraj:
Autor Hamm
Iskreno mi to nije jasno što kako i zašto. Ko da mi tu netko stane iz ne znam Šibenika ili Makarske pa mu idem razbiti auto jer je dalmoš. Da mi se malo odmoriti u glavi tih imbecila nadrogiranih.
|
Haha, upravo to, na kakvom to tripu trebas biti ili propuh u glavi imati da ti uopce padne napamet. Od skvo, familija je iz Splita i fakat su kulturni i civilizirani ali kad sam dole toliko nadrogiranih debila vidim da je to nevjerojatno, tolika kriticna masa debila, za nepovjerovat.
Ovo ljeto moram nauciti njemacki i nejebe me, pricam njemacki dole.

. Sigurnije nego da mi izleti kaj.