Citiraj:
Autor strikoo
svaka cast na trudu. bas je pic pic
ja sam samo razmotao bale staklene vune po podu i tak stoji. neki dan sam razvlacio utp kabel za tv. skoro sam umro od tog otrova. sreca gore idem max jednom godisnje, samo da provjerim da je sve ok.
|
Hvala, trud se svakako isplatio, izulo bi me iz cipela da sam to nekoj firmi dao raditi, pitanje i kako bi napravili. Ovako me materijal ispao oko 2500 eura, a ima toga, i još je viška ostalo jer ne možeš uzeti baš sve na mjeru. Kako sam isprojektirao, tako sam i napravio. Promašio sam jedino u broju jednog tipa vijaka što je najmanji problem.
Staklena vuna više iritira od kamene. Meni ova skoro ništa nije smetala, a radio sam u potkošulji ili kratkih rukava, bez maske, samo rukavice sam imao. Rukovanje naravno što sporije, nema bacanja i prevrtanja. Kako sam podigao balu, tako sam rezao vreću, pustio par sati da se dekompresira, rezao što treba i polagao.
Citiraj:
Autor Piksa
Da, dobro izgleda. Ja bi još da sam na tvom mjestu stavio zatege od sljemena krova na koju OSB-ejku, sajlom učvrstiti na svakih 2,5-3m, da budeš siguran kad hodaš po tome.
|
Mislim da nema potrebe. Skinuo sam 20-25 kg u posljednjih par godina tako da ja propasti neću, a za dimnjačare i ostale koji se budu penjali kad mene ne bude kod kuće stoji upozorenje o visini i težini čim otvore ljestve.