View Single Post
Staro 23.06.2025., 16:52   #13
baTman
Registered User

Datum registracije: Nov 2008
Ok zadnji update.

Vec sam mislio slati cijeli pc nazad, muka mi dosla. Odgovorili na mail da pogledam sve kabele pogotovo maticna napajanje i graficka. Donekle pogledao sve, ubio boga u sebi dok sam micao i stavljao kabele sa napajanje, tako malo nema prostora.

Kad sam to zavrsio, stavio pc sa strane, vadi graficku i stavi nazad medutim nesto nije uredu jer kada odsarafim vitu graficka se pomakne kao da treba biti bez ikakvog zatezanja graficke medutim to nisam mogao uraditi jer ima ono cudo neznam kako se zove od kucista sa strane sto se makne s kucista kada se stavlja graficka ili neki portovi. 2 su maknuta za gpu, i ja maknuo i jos jedan ispod, pricvrstio gpu sa 2 vite, upalio pc radi i detektira graficku.

Sada meni ono koji k kako ovo, medutim neda meni vrag mira, idem ja to trece cudo sto sam dignuo vratit nazad dok je graficka jos unutra i nema sanse, vjerojatno je to smetalo. e mislim da se zove to cudo slot.. jer dok je bilo to trece cudo i idem staviti graficku ide preko toga slota. a i opet retardirano da firma koja slaze pc nije mogla to skuzit ili makar da testiraju pc da vide jeli radi. Hvala svima na pomoci.
baTman je offline   Reply With Quote