Citiraj:
Autor Mommistake
Kratko pitanje, možda netko imao sličan problem.
Sestra vozi Kiu Ceed, 2015. Krepao kompresor klime, zamjenila, uzela novi, originalni, košta kao pola auta.
Od onda auto u leru doslovno trokira (skoro pa da se ugasi kolio nisko padnu okretaji) kada je klima upaljena, na 120km/h auto počne tresti i zujati kao da će mlažnjak poletjeti...
Ide na servis tek drugi tjedan, strah ju je voziti takav auto, a nema izbora.
Ja sam jučer probao 30 min, nisam odbio dojam da je rashladila auto kako treba nakon 30 min. Tj. mogu s sigurnošću reći da to ne radi kak treba. I imam osjećaj da je auto nema više "šusa" toliko od kada je to promjenjeno.
Jel opasno se voziti tako trenutno? Naravno, probala je objasniti mehi da joj je auto nužan za posao i da ga treba, on ju je ugurao tamo iza 30.06.
Kompresor sjeban?
|
Kad je mijenjala kompresor, je li to bio posao od par sati? Ako su joj ga promjenili tik tak, a nisu isprali sustav od špene, pisi kuci propalo, taj novi kompresor ce biti rahmetli vrlo brzo. Ljudi na starim autima cesto promjene i hladnjak klime jer zna biti u komatoznom stanju iznutra, a mali je trosak kad vec das pare za novi kompresor.
Inace kad se uzima novi kompresor, ide i garancija na njega. Ako se sustav ne ispire, nitko normalan nece ni dati garanciju jer je sansa da opet zariba velika. Ako ima garu, good!
Kad spominjes brujanje, neka provjeri natezace i eventualno remenice vezano uz remen klime. Ovisno o okretajima, ako je los natezac, imas zvukove brujanja i vibracije. Meni je natezac brujao na leru, promjenio dva komada, nula bodova. Na kraju vratio onog starog originalnog i kgj. Remenice isto treba provjeriti dal su dobre, ali ne znam kako se one ponasaju kad su lose.
Mene bi ovdje najvise brinulo sta su napravili oko kompresora. I sam sam bio u situaciji za promjenu kompresora, imao opcije reparirani ili novi, ali s novim osim vece cijene je islo i puno vise rada zbog ciscenja sustava jer tu ide i garancija itd...