View Single Post
Staro 20.06.2025., 21:43   #11
spiderhr
Premium

spiderhr's Avatar

Datum registracije: Jul 2021
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Čestitke. Mi programeri s posebnim potrebama koji koristimo AI pomagala se moramo držati zajedno jer će nas ovi legacy programeri htjet pojesti 😁
A čuj, nisam baš sa javascriptom na ti pa mi je onda AI tu da pomogne

Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
Nekakav pythong server, recimo, se složi za deset minuta. Ja sam koristio slično za razne HTML aplikacije, doduše bez AI Server poslužuje s diska i sprema ono što mu šalje HTML aplikacija. Jedan get i jedan post.
Znam, samo sam htio da je nešto bez servera.

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Ok sad sam uhvatio malo više vremena pogledat ovo i mislim da bi ovo mogao unaprijediti u neki tray "clipboard-like" app ili ekstenziju u browseru. Mislim da bi, ako želiš da to zaživi, korisnicima trebalo maksimalno smanjiti frikciju pri korištenju appa, odnosno izbaciti šta je više moguće koraka u procesu kreiranja bilješke/linka.

Trenutno: 1) moraju otvoriti tvoju web stranicu, 2) kliknit na dodaj bilješku ili link, 3) upisat ime bilješke/linka i 4) upisat bilješku/link

Idealno bi bilo kreirati app ili extenziju koja se integrira u browser te omogućava korisniku da desnim klikom odabere "snimi link" ili "nova bilješka" i sl. Ili desni klik na tray ikonu pa odaberu isto to.
Time si eliminirao prva 2-3 koraka i znatno im olakšao posao, a povećao šanse da se tvoj izum koristi. Doduše mislim da takvih appova već ima more na netu, ali svejedno provjeri.
Nećeš vjerovati ali i Gemini mi je rekao da bi se moglo složiti kao ekstenzija za browser. To možda nekom drugom prilikom kad mi bude manje dosadno.

Ovo je app bio iz dosade kaj se sjetio pa eto.

Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Primjera radi, Vivaldi ima Notes mogućnosti integrirane u sam web-preglednik, dok ostali to nude kroz razne ekstenzije.
Iako sam ga koristio ne sjećam se baš. Počeo mi se nešto blesirati u jednom trenutku na Linuxu pa se vratio na FF.

Hvala dečkovi na trudu za komentiranje.