Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica
Ja se uvijek sitim tipa, koji je isto tako zajebava bicikliste i onda bi stisa gas i odjurio.
A zaboravlja da je ekipa na biciklama obicno utrenirana
Ugl, biciklist docekao vozača koji je mora stati na crveno (prokleti semafori), razbija mu staklo u-lockom i izvukao tipa kroz prozor pa ga educirao.
AMDEJAC, pazi da ti na semaforu bude zeleno . Nikad ne znas u kakvom je psihostanju osoba koju ides jebati. 
|
Stvarno ne znam kakav bi to paciklist morao biti da me izvuče van iz auta.

Mislim da bi ubrzo požalio jer bi ostao bez omiljenog prijevoznog sredstva.
Citiraj:
Autor xlr
Kad vidim koliki utjecaj vam zene imaju na odabir auta, onda nekako jos vise volim svoju zenu  Rekla je "neka ne bude crn ili siv, i neka bude do te i te duzine". Auto, jel. I tako bjese!  Jednostavno ne gura nos ako je estetika jedino sto razumije o tom podrucju. Kao sto se ja ne guram u odabir bijele tehnike 
|
Kajgod..pa žena kupuje svoj auto, a ja svoj. Ja nju furam zbog "oka" (stomatolog), a ona mene zbog tehnikalija. Ona gleda boje, oštećenja itd...
Ja vozim, pregledavam papire, servisnu povijest itd...
Citiraj:
Autor Wolverine
Nabijem ToNsona i Hipodrom i idiote koji su sad zatvorili prilaz Kajzerici.
|
Terorizam stari moj i ništa drugo.

Taj koncert je terorizam.
Citiraj:
Autor Wolverine
Vezano za dizele, evo baš pred čuku vremena ispred mene lik pasat lubeničar, jebote život Kennedijevka manje dimi za hladnog starta nego njegov krš. Kak to prođe tehnički?
|
20 eura porded menjača? Pa ja sam sa c3 sa lošim pragovima, lošim kočnicama iza prošao bez mita. Samo je lik "ponovio" test.
Sa cliom mi je progledao kroz prste za treće štop svetlo. Lampa ne dela.
Citiraj:
Autor Amdejac
Ja kupujem auto, ali sebi i njoj.
Sjednemo, kavica, buđet nam je toliki. Šta ti se sviđa? Oblik, boja, oprema. I onda joj tražim auto. Kad kupujem sebi nju ne pitam.
Moje je kasnije točenje, servisiranje i pranje izvana svih auta. Njezino je usisavanje, pranje stakla i registracija svih auta.
A vozimo auto koji je bliže cesti.
|
Servis i pranje su moji. Toči sama, a vozimo kaj god ti paše u tom trenutku ili ovisi o potrebama. Sad smo u tuhelj furali velika kolica i stvari pa smo iši sa škodom. Ako su mala kolica i nemamo stvari i ona je prva idemo sa mazdom. Ako idem na grunt išao sam sa ciom. Ako samo kratko do dućana c3.
I da tužan dan..the last ride...
Moj prvi auto kojem sam bio u vlaništvu.

Skroz glupo ali se nekako vežeš. Jebi ga 2007. hrpa problema i nema više smisla krpati.