Citiraj:
Autor De5tr0yer
Pogreška kod sezonske rotacije i/ili montaže.
Jesu li gume s natpisom INSIDE/OUTSIDE ili DIRECTION strelicom?
Ako nisu direkcionalne, netko se sjebo.
Ali svakako ih uhvatit za šiju i tražit promjenu guma na nešto što te neće odvest u stečaj kad prvi put zakočiš na mokrom.
|
Nema greške. Ispravno su montirane.
Došao je menadžer do nas dok smo sjedili u salonu i veli...što da napravim da vas smjestim u taj auto
Rekoh, sve 4 iste gume za početak.
Uglavnom, mislim da otkazujemo Corollu. Sutra gledam 5. RC po redu.
Poslao sam sinoć upit na najbližu Lexus kuću vezano za servisnu povijest i kodiranje novog ključa.
U 7 ujutro dobio mail. Odrađena 2/2 servisa u ovlaštenom. Sve postoji digitalno srećom.
Novi ključ, 600 funti, a starog automatski brišu iz sustava.
Zovem kokošare u ovoj auto kući u kojoj sam auto našao. Ne žele čuti za spuštanje cijene. Ne trzaju na keš i to da dolazim do kraja tjedna po njega.
Vele najniža je i to je zadnja. Imaju pravo, ali ne želim im dati novce iz principa, jer su gamad. Uredi im izgledaju kao oni indijski phone scam uredi i barataju tisućama auta, a spika svakog prodavača je izrecitirana pjesmica. Onom crvenom ranije je netko oštećenje na laku na vratima netko popravljao crvenim lakom za nokte, jarko crvenim
Svejedno im je hoće li ga prodati ili ne. Rekoh dobro, sretno.
Citiraj:
Autor xlr
Kad vidim koliki utjecaj vam zene imaju na odabir auta, onda nekako jos vise volim svoju zenu  Rekla je "neka ne bude crn ili siv, i neka bude do te i te duzine". Auto, jel. I tako bjese!  Jednostavno ne gura nos ako je estetika jedino sto razumije o tom podrucju. Kao sto se ja ne guram u odabir bijele tehnike 
|
Došli smo do toga da sam ja dobio pravo izabrati model, a ona boju. Sad je čak odobrila da idemo na rijetku Takumi opremu bez obzira na cijenu.
Bijeli vani i crveni unutra nam je dosad najbolje sjeo, ali eto, čitaj gore.
Sutra gledam narančastog vani, crnog unutra, a onda moram do Manchestera pogledati plavog vani, crvenog unutra. Sve je odobrila

Auto je toliko rijedak da kakav god dođe, dobar je.