Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.06.2025., 15:09   #81533
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Vozim frenda u svojem benzinskom sepetu i držim ga negdje između 2500-3000 okretaja. Ne znam jesam li se htio prestrojiti ili nešto…

Anyways, frend me pogleda i veli: “budeš prešaltal??”

Vozi dizle cijeli život. Valjda je mislio da će mi klipovi poispadati kroz haubu ako još malo stisnem gasa
E da, a stvar navike. Meni isto atmosferci "čudno" rade otkad sam se navikao na turbake

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Ovo kaj pričaš ima BMW
Mislim čak da i prikazuje i upute od od AA a ne samo od tvorničke navigacije

U Cupri taj HUD koji je nadoplata tipa 1k€
je koliko sam vidio neki bazičan, gdje prikazuje brzinu, ograničenje i upute navigacije ali samo tvorničke i ništa više.

A nekak mi se čini da je tak u cijeloj VAG grupaciji
Meni Opel isto ne podržava AA i carplay navigaciju na HUD-u, samo nativna navigacija.
S tim da mi je stvarno dobra i ta nativna, ako se oprostiš od toga da ćeš imati up to date kamere i sl.
Osobno koristim waze kad se vozim poznatim rutama, čisto da me upozori na kamere ako je neka metnuta otkad sam zadnji put prolazio.
S tim da stvarno maltene 100% vremena vozim po propisima (+10km/h) pa i nije neki rizik da i isključim.

A kad idem u nepoznato, pogotovo u inozemstvu - nativna navigacija + strogo po ograničenjima brzine = FTW
Igorr je offline   Reply With Quote