Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.06.2025., 11:44   #81528
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Uf super izgledaju. Sto se tice mazge, da nema sanse da mi moze zamijeniti masinu s turbinom. Uopce mi nije jasno koji im je k. Em dizeli su zakurac i lutrija ali evo i benzinci su isto upitni i stvar su kompromisa. Oni kao da ne zele prodavati aute.
Dobro ajde, Hamdiji i takvima su dobri, ono ocerupana kokos doma u dvoristu, kriteriji nikakvi i onda cemo takvima uvaljati
Treba navikavanja i malo planiranja. Ne možeš bez mozga stisnuti gas i ajmooo. Nije dealbreaker, nit je premali za naše potrebe, ali nije nam sjeo. Od 4 auta koje su imali od najslabije opremljenog do 4WD s X motorom, svi su imali pohabanu i ispucalu kožu na volanu (sam vrh volana).
Malo sam ostao razočaran kvalitetom izrade jer iznutra izgleda najbolje u klasi.
Uglavnom, u petak popodne sam imao dogovoreno da pogledam 6 auta u subotu. Petak navečer me jedan zove da je prodan. Ujutro sam na putu pogledati prvog, treći zove da je prodan. Zovem drugog, četvrtog i petog da provjerim. Peti već ima čovjeka koji je taman dao depozit. Na kraju dogovorio ovog crvenog za probnu vožnju u zadnji čas. Našao istog takvog jeftinijeg i još approved used… i pošaljem upit koliko traje rezervacija i da bih ga kapario. Javljaju mi jučer popodne da je upravo prodan
Neće me…
Ostao mi je još jedan jedini koji zadovoljava zahtjeve ali je malo izvan budžeta, ne prima rezervacije i daleko je.
Pozitivna stvar je što ni žena neće ništa drugo više pa možda prođe

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 16.06.2025. u 11:49.
1v@n je offline   Reply With Quote