Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.06.2025., 09:23   #81516
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Matijac Pregled postova
Ja bi radije drugu boju, ta svijetla mi predobro za superb izgleda, i nema je nigdje, ova plava je baš kričava
Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
Zapravo ja bi winter pack maknuo, sto ne mozes uvjeriti suprugu da je bolje lijep auto nego grijani volan?
Ma kakvi, zimogrozna do bola.
Evo "mi" smo se dogovorili da ništa od micanja opreme za boju

Citiraj:
Autor Amdejac Pregled postova
Ni čut. Nije to samo volan.
Sjedala, volan, grijači u šoferšajbi i moguće, ali nisam siguran da li je keramički grijač kod unutarnjeg kilera. Auto počne lagano grijat u 20 sec.
Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
Straznja sjedala, prednja su mu ukljucena i bez toga. Djeca vec imaju zracni jastuk, ne moraju imati i vrucu guzicu
Stavljaš hranu na stol, što drugo imaju pravo tražiti?

Citiraj:
Autor goran1985 Pregled postova
Super stvar. Na mom Audiju iz 2016. se ne vidi (tj. jako slabo) ako imam polarizirane naoćale.
Jesu li moderni HUD-ovi doskočili tom problemu?
Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Koliko gledam i dalje ima problema ako koristiš polarizirane sunčane naočale
Je, HUD je top stvar.
Ljudi rijetko kuže da nije samo gimmick, meni se količina spuštanja pogleda smanjila za preko 90% samo zbog njega.
I to u generalnim situacijama... a da ne kažem kad navigiram u nekom novom i velikom gradu.
Ja sam si složio da imam prikaz trenutnog ograničenja brzine, brzina kojom ja trenutno vozim i navigacija (neki si stave i mutlimedia stvari, tipa koja stanica/pjesma ti trenutno svira i sl. Meni osobno samo nepotrebna distrakcija pa sam maknuo).
Navigacija na HUD-u je top stvar, kad jednom probaš - teško da bi se makno s toga osim ako baš ne moraš.

Ne znam kako je kod škode rješeno ali ja na Insigniji nemam problema s polarizacijskim naočalama.

Citiraj:
Autor medo Pregled postova
...Koliko sam vidio HUD na autu radi refleksiju na onu prozirnu plastiku na kojoj mi gledamo. Budući da polarizacijski filteri filtritaju refleksije… well… tough luck
...
Ovisi koji model auta, kod mene nema te plastike - ide direkt na staklo, stvarno imaš dojam da ti sve iscrtava na cesti ispred tebe.

Zadnje izmijenjeno od: Igorr. 16.06.2025. u 09:28.
Igorr je offline   Reply With Quote