Citiraj:
Autor Matijac
Ja bi radije drugu boju, ta svijetla mi predobro za superb izgleda, i nema je nigdje, ova plava je baš kričava 
|
Citiraj:
Autor rendula
Zapravo ja bi winter pack maknuo, sto ne mozes uvjeriti suprugu da je bolje lijep auto nego grijani volan? 
|
Ma kakvi, zimogrozna do bola.
Evo "mi" smo se dogovorili da ništa od micanja opreme za boju
Citiraj:
Autor Amdejac
Ni čut. Nije to samo volan.
Sjedala, volan, grijači u šoferšajbi i moguće, ali nisam siguran da li je keramički grijač kod unutarnjeg kilera. Auto počne lagano grijat u 20 sec.
|
Citiraj:
Autor rendula
Straznja sjedala, prednja su mu ukljucena i bez toga. Djeca vec imaju zracni jastuk, ne moraju imati i vrucu guzicu 
|
Stavljaš hranu na stol, što drugo imaju pravo tražiti?
Citiraj:
Autor goran1985
Super stvar. Na mom Audiju iz 2016. se ne vidi (tj. jako slabo) ako imam polarizirane naoćale.
Jesu li moderni HUD-ovi doskočili tom problemu?
|
Citiraj:
Autor zgmmax
Koliko gledam i dalje ima problema ako koristiš polarizirane sunčane naočale
|
Je, HUD je top stvar.
Ljudi rijetko kuže da nije samo gimmick, meni se količina spuštanja pogleda smanjila za preko 90% samo zbog njega.
I to u generalnim situacijama... a da ne kažem kad navigiram u nekom novom i velikom gradu.
Ja sam si složio da imam prikaz trenutnog ograničenja brzine, brzina kojom ja trenutno vozim i navigacija (neki si stave i mutlimedia stvari, tipa koja stanica/pjesma ti trenutno svira i sl. Meni osobno samo nepotrebna distrakcija pa sam maknuo).
Navigacija na HUD-u je top stvar, kad jednom probaš - teško da bi se makno s toga osim ako baš ne moraš.
Ne znam kako je kod škode rješeno ali ja na Insigniji nemam problema s polarizacijskim naočalama.
Citiraj:
Autor medo
...Koliko sam vidio HUD na autu radi refleksiju na onu prozirnu plastiku na kojoj mi gledamo. Budući da polarizacijski filteri filtritaju refleksije… well… tough luck 
...
|
Ovisi koji model auta, kod mene nema te plastike - ide direkt na staklo, stvarno imaš dojam da ti sve iscrtava na cesti ispred tebe.